ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΕΛΦΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                          Δελφοί 13-09-2017

ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ                                     

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                                        

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΡΟΒΟΛΗΣ                        

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΔΕΛΦΟΙ

Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Τουριστικής Προβολής του Δήμου Δελφών για το 2017 με στόχο στο άνοιγμα νέων αγορών και την προβολή του προορισμού σε αυτές, πραγματοποιήσαμε  συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Σκανδιναβίας.

Πιο συγκεκριμένα, την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017, τηλεοπτικό  συνεργείο του Κρατικού Τηλεοπτικού Καναλιού της Εσθονίας (ETV) αποτελούμενο  από (4) άτομα, τα οποία συνόδευσε η κ. Αλεξάνδρα Σαραντίδη, υπάλληλος του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Σκανδιναβίας, πραγματοποίησε επίσκεψη για λήψεις της

δημοφιλούς εκπομπής   «Τravelwith me» ( http://etv.err.ee/l/meelelahutus/reisile_minuga )  η οποία προβάλλεται σε χρόνο υψηλής τηλεθέασης (prime time) συγκεκριμένα στις 20:00 το βράδυ με ποσοστό τηλεθέασης 32,7 %.

Η εκπομπή προβάλλεται ήδη στο κανάλι για (8) συνεχόμενα χρόνια με μεγάλη επιτυχία.

Με τα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, Δελφούς και Νησιά Αργοσαρωνικού θα προβληθούν (2) φιλμ των 25’ λεπτών έκαστο τον Νοέμβριο 2017, δηλαδή σχεδόν άμεσα μετά τα γυρίσματα.

Οι παραγωγοί της εκπομπής Tiina Park (Παραγωγός του Καναλιού), Prof. Linnar Priimägi (Παρουσιαστής), Manfred Vainokivi (Κάμεραμαν) & Liina Hermaküla (Συντάκτης Πολυμέσων), πραγματοποίησαν γυρίσματα στην πόλη των Δελφών, συναντήθηκαν με την Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Δελφών για μια σύντομη ενημέρωση για το προφίλ του προορισμού, και στη συνέχεια πραγματοποίησαν γύρισμα με την παρασκευή τοπικής παραδοσιακής συνταγής, στη VILLA SYMPOSIO στους Δελφούς.

Με την  υπ’αριθμ 20721/12.9.2017 εισερχόμενη αλληλογραφία ο Δήμος Δελφών έγινε αποδέκτης  των ευχαριστιών και των εξαιρετικών εντυπώσεων που αποκόμισε η Εσθονική αποστολή .(Οι Δελφοί  ήταν απο τα πιο δυνατά σημεία του όλου ταξιδιού και είμαστε ευγνώμονες που συνεργαστήκατε τόσο άψογα μαζί μας.  

Ηταν όλα μια εξαίσια εμπειρία για το τηλεοπτικό κανάλι και έφυγαν πάρα πολυ ικανοποιημένοι και εντυπωσιασμένοι με καλό υλικό…)

 

 

     Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

  ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΡΟΒΟΛΗΣ

         

              ΚΟΤΣΑΝΟΥ – ΡΟΜΒΟΤΣΑΝΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

About PKR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

filosofika-portraita

Παρουσίαση βιβλίου Φιλοσοφικά Πορτραίτα

   ΠΡΟΣ: ΜΜΕ   ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ Γραφείου Τύπου & Επικοινωνίας ...

ikastiki

Εικαστική εγκατάσταση για τον συνάνθρωπο

Εικαστική Εγκατάσταση για τον Συνάνθρωπο από 12 έως 15 Δεκεμβρίου ...

prosklisi bazaar new

μπαζάρ βιβλίου στην Αιάντειο βιβλιοθήκη

20170317124556

Παρουσίαση βιβλίου Παπασάϊκα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Ταχ. Δ/νση: Δαγκλή 27                                                       Τηλ: 2641360614  ...

kinderdocs-Final-poster-1050x700

KinderDocs ταξιδεύει στην Άμφισσα

Δήμος Δελφών                                Το KinderDocs ταξιδεύει στην ...